امسونگ تو بخش طراحی یه زبان طراحی مینیمال و مشترکی رو برای گوشی هاش از سال 1401 به این طرف انتخاب کرده و وقتی گوشی های این برند رو از فاصله دور دست کسی میبینید، اصلا نمیشه تشخیص داد که مدل گوشی چیه! ولی وجه تمایز این گوشی ها تو بخش کیفیت ساخت به چشم میاد که سامسونگ از متریال متفاوت برای گوشی هاش استفاده میکنه. طراحی و کیفیت ساخت گوشی سامسونگ A55 تو اولین نگاه و اولین لمس دلتون رو به دست میاره. سامسونگ تصمیم گرفته با پلاستیک تو بدنه به کلی خداحافظی و شیشه و آلومینیوم رو جایگزین کنه. قاب پشتی گوشی طراحی براق داره و سامسونگ A55 تو چهار رنگ پاستلی و زیبا وارد بازار شده:Ice blue (آبی یخی)Lilac (یاسی)Lemon (لیمویی)Navy (مشکی)رنگ های پاستلی خیلی جلوه جذابی به بدنه و قاب گوشی دادن و به دست گرفتن گوشی رو خیلی لذت بخش می کنن. رنگ مشکی هم یه ته رنگ آبی خیلی تیره داخل خودش داره که جلوه رسمی تری به گوشی میده و این گوشی رو به انتخاب خوبی برای کسایی که به استایل کلاسیک علاقه دارن تبدیل می کنه.
بررسی عملکرد باتری و شارژدهی
یکی از بخش هایی که سامسونگ موقع معرفی این گوشی خیلی روش مانور داد، عملکرد شارژدهی باتری بود. وظیفه تامین انرژی گوشی سامسونگ A55 به یه باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت سپرده شده که مصرف انرژی رو به خوبی مدیریت میکنه.
باتری A55 میتونه تو استفاده معمولی با چاشنی کمی ویدئو گرفتن و عکاسی یک روز کامل شارژدهی کنه. میشه تقریبا روی 12 ساعت اسکرین تایم حساب باز کرد و شاید آخر روز 20-30 درصد هم از شارژش باقی مونده باشه. البته با توجه به اینکه این گوشی به تازگی وارد بازار شده، نمیشه خیلی دقیق نظر داد و نیاز به گذروندن زمان بیشتری با این گوشی داریم تا ببینیم باتری تا کجا باهامون راه میاد.
و بخش سرعت شارژ هم شاهد رویه متعادل و تغییر ناپذیر سامسونگ هستیم و باتری این گوشی مثل بقیه اعضای خانواده اش از فست شارژ 25 وات پشتیبانی میکنه. فول شارژ شدن باتری A55 تقریبا 1 ساعت و نیم زمان نیاز داره که بین گوشی های سامسونگ قابل قبول به حساب میاد. برای شارژ شدن باتری به یه آداپتور 25 واتی نیاز داریم که همونطور که انتظار میرفت، تو جعبه خبری ازش نیست و باید یه هزینه ای رو برای خرید شارژر مناسب برای A55 اختصاص بدید.
با توجه به اینکه با یه گوشی میان رده طرفیم، خبری از شارژ وایرلس (بی سیم) نیست ولی قابلیت شارژ معکوس با سیم وجود داره و میتونید روی این گوشی به عنوان یه پاور بانک در مواقع ضروری حساب باز کنید.
بعد بررسی a55 تو بخش باتری میشه گفت، سامسونگ A55 تو بخش عملکرد باتری امتیاز قابل قبولی رو کسب میکنه. این گوشی با توجه به شارژدهی خوبی که داره، میتونه یه انتخاب قابل اعتماد برای استفاده روزمره باشه. سرعت شارژ شدن باتری حجیم این گوشی هم قابل قبوله و اگه یه آداپتور مناسب براش تهیه کنید، میشه باهاش کنار اومد. ولی اگه سرعت شارژ بالا براتون مهمه، میتونین انتخاب های بهتری تو برندهای دیگه مثل شیائومی داشته باشید.
ررسی دوربین گوشی
تو بخش دوربین، سامسونگ برای A55 مجموعه 4 تا دوربین زیر رو در نظر گرفته:
- دوربین اصلی واید 50 مگاپیکسلی
- دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی
- دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی
- دوربین سلفی واید 32 مگاپیکسلی
بعد از معرفی Galaxy AI در گوشی های پرچمدار سامسونگ، خیلی ها انتظار داشتن که قابلیت های AI در بخش دوربین خیلی سریع راهش رو به گوشی های میان رده این برند هم باز کنه. سامسونگ هم اعلام کرد که این اتفاق به زودی قرار بیفته. ولی بعد از معرفی A55 مشخص شد که باید منتظر معرفی نسخه های بعدی گوشی های میان رده سامسونگ باشیم که از قابلیت های هوش مصنوعی بهره ببرن.
همچنین وجود دوربین ماکرو تو مجموعه دوربین های این گوشی نشون میده سامسونگ فعلا برنامه ای برای اضافه کردن دوربین تله فوتو به گوشی های میان رده خودش نداره، ولی داره روی کیفیت و خروجی تصویر دوربین ماکرو کارایی انجام میده که نتیجه رضایت بخش و قابل قبولی داره.
عملکرد دوربین اصلی
دوربین اصلی به یه سنسور 50 مگاپیکسلی واید با لرزشگیر اپتیکال OIS مجهز شده که میتونه عکس های جذاب و سر زنده ای رو تو شرایط نوری مناسب براتون ثبت کنه. عکس هایی که با دوربین اصلی A55 گرفته میشه رنگ های زنده و نزدیک به واقعیت در کنار جزئیات خیلی خوب و روشنایی خوب دارن.
کنتراست رنگی خوب که در کنار پردازش تصویری هوشمند خوب این گوشی در رنگ ها ایجاد میشه یه جاهایی واقعا شما رو به وجد میاره، یه جاهایی ممکنه اغراق در رنگ ها رو حس کنین که در اکثر مواقع نتیجه دلچسب تری به کاربر القا میکنه.
وجود پیکسل های بزرگتر در دوربین اصلی هم باعث میشه تجربه عکاسی در نور کم با A55 به عنوان یه میان رده رضایت بخش باشه. عکس هایی که تو محیط های کم نور مثلا شب در خیابان گرفته میشه نویز کنترل شده تری دارن و جزئیات خوبی رو توی عکس ها میتونید ببینید.
عملکرد دوربین اولترا واید
دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی یه افت کیفیت محسوس نسبت به دوربین اصلی داره. اما این موضوع هیچ اثری تو خروجی نهایی که از عکس های دوربین اولترا واید این گوشی داریم نمیذاره.
عکس هایی که با دوربین اولترا واید A55 گرفته میشه، تو این بازه قیمتی کیفیت خیلی خوبی داره. عکس ها شارپنس، جزئیات و روشنایی خیلی خوبی دارن و رنگ ها تا حد امکان حالت طبیعی خودشون رو حفظ میکنن. با توجه به اینکه خبری از لرزش گیر روی دوربین اولترا واید این گوشی نیست، ممکنه گاهی کناره های عکس های اولترا واید حالت نویزی پیدا کنه.
عملکرد دوربین ماکرو
دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی هم عملکرد قابل قبولی داره، قابلیت فوکوس خودکار روی دوربین ماکرو کارش رو تا حدودی به خوبی میتونه انجام بده ولی اگه عکس های با کیفیت تری نیاز دارین، نیاز به صرف کمی زمان بیشتر با تنظیم دستی فوکوس دارید. اما این زمان و انرژی ارزشش رو داره و میشه جزئیات خوبی رو تو عکس های ماکرو ثبت و مشاهده کرد.
عملکرد دوربین سلفی
دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی هم عملکرد خیلی خوبی از خودش به نمایش میذاره و اگه خیلی اهل سلفی گرفتن باشین دلتون رو به راحتی نرم میکنه. عکس های دوربین سلفی از لحاظ کیفیت به دوربین اصلی میرسه و خروجی ها کیفیت خیلی خوب، جزئیات و شارپنس بالا، رنگ های طبیعی و روشنایی کافی دارن.
دیدگاه خود را بنویسید