ردمی نام این نوع از طراحی گوشی رو Premium Halo Design گذاشته و در صفحه رسمی این گوشی ادعا کرده که طراحی خاص و جدیدی ارائه داده. گرچه باید گفت که در یک سال گذشته گوشیهایی با این شکل طراحی و چیدمان دوربینها خیلی زیاد شدن. به عنوان نمونه میشه به گوشی شیائومی 14 اولترا، وان پلاس 12 و اوپو فایند X7 اولترا اشاره کرد که دوربینها رو به شکل دایرهای روی قاب پشتی گوشی قرار دادن.وزن این گوشی بین 193 تا 199 گرمه. بنابراین اگه دنبال یه گوشی سبک وزن هستید که به راحتی با یه دست بتونید ساعتها باهاش کار کنید، این گوشی وزن و اندازه مناسبی داره. ابعاد گوشی 168.3 در 76.3 در 8.3 میلیمتره و به دلیل نمایشگر 6.71 اینچی، در دسته گوشیهای با نمایشگر بزرگ قرار میگیره. باید به این نکته هم اشاره کنیم که قاب پشتی گوشی بسته به نسخهش از شیشه یا سیلیکون پلیمر ساخته شده.
ررسی باتری گوشی Redmi A3
یکی از اصلیترین نقاط قوت گوشی Redmi A3 باتریشه. کمپانی ردمی برای این گوشی از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی استفاده کرده. در واقع این باتری رو میشه برگ برنده گوشی A3 در نظر گرفت؛ چون اکثر افرادی که دنبال گوشیهای ارزون قیمت هستن، نگاه ویژهای به ظرفیت باتری دارن و هرچقدر بالاتر باشه، حس بهتری نسبت به گوشی پیدا میکنن. با یه بار شارژ کردن این باتری میتونید بیشتر از یه روز باهاش کار کنید.
نقطه ضعف باتری این گوشی، سرعت شارژ شدنشه. در جعبه گوشی یه شارژر سیمی 10 وات قرار داده شده و این یعنی خبری از شارژ سریع نیست! بنابراین شبها، وقتی همه خوابن، بهترین زمان برای شارژ کردن باتری گوشیه. وگرنه در طول روز اگه باتری گوشی تموم بشه، باید مدت زمان زیادی منتظر بمونید تا شارژ بشه. با این حال با یه بار شارژ کردن کامل گوشی میتونید ساعتها فیلم تماشا کنید، اینستاگرامگردی کنید و بازی کنید و کتاب بخونید
بررسی دوربین گوشی Redmi A3
همین اول کار بگیم که گوشی ردمی A3 از هوش مصنوعی برای عکاسی بهتر استفاده میکنه. دو لنز دوربین و یه فلاش در قاب پشتی این گوشی دیده میشه. دوربین اصلی همونیه که در وسط قرار گرفته و لنز دوم که به عنوان لنز کمکی شناخته میشه در کنار لنز اصلی جای داده شده. دوربین اصلی این گوشی فقط 8 مگاپیکسل کیفیت داره و این برای یه گوشی که سال 2024 میلادی معرفی شده، چیزی در حد فاجعهس!
- دوربین اصلی واید ۸ مگاپیکسلی
- لنز کمکی 0.08 مکاپیکسل
- دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل
اما زود قضاوت نکنید! ردمی ادعا کرده که با استفاده از هوش مصنوعی و فیلترهای مخصوصی که برای این دوربین طراحی کرده، عکسهایی که باهاش میگیرید 8 + 8 مگاپیکسل کیفیت داره. این دوربین از نوع واید (عریض) بوده و میتونه عکسهای پانوراما و HDR ثبت کنه. کیفیت فیلمبرداری این دوربین 1080p در 30fps است و مطمئناً توقع نداشتید که با چنین دوربینی بشه فیلمبرداری با کیفیت 4K داشت! البته نکته مهمی که ردمی تاکید داره فیلتر filmCamera هستش که روی دوربین اصلی گوشی نصب شده. این فیلتر به ثبت تصاویر با کیفیت بالاتر با استفاده از هوش مصنوعی کمک میکنه.
دوربین سلفی ردمی A3 سنسور 5 مگاپیکسلی داره. خبری از حالت مخصوص پرتره در این دوربین سلفی نیست و صرفاً برای ثبت عکسهای معمولی کاربرد داره. مثل دوربین اصلی، این دوربین هم به قابلیتهای ضدلرزش و فوکوس خودکار مجهز نشده و هر کاری که نیازه رو باید خودتون به صورت دستی انجام بدید. کیفیت فیلمبرداری با این دوربین هم 1080p در 30fps نوشته شده که خب بدیهیه.
به طور کلی، نمیتونید بخاطر دوربینهای معمولی که روی گوشی ردمی A3 قرار داده شده، این کمپانی رو شماتت کنید. اصلاً هدف سازنده گوشی این نبوده که عاشقهای عکاسی رو راضی نگه داره. هدف تولید یه گوشی ارزون قیمت با نمایشگر نسبتاً بزرگ، باتری با ظرفیت بالا و پردازنده با قدرت متوسط بوده. پس خیلی روی دوربینهای گوشی حساب باز نکنید!
ایا گوشی Redmi A3 ارزش خرید داره؟
این سوال رو بهتره زمانی پاسخ بدیم که گوشی وارد ایران شده باشه و در مقام مقایسه با گوشیهای همرده قرار داده بشه. با این حال، اگه فقط مشخصات فنی این گوشی رو مد نظر قرار بدیم باید بگیم که Redmi A3 از چند نظر ارزش خرید داره که عبارته از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی و نمایشگر بزرگ ۶.۷۱ اینچی! نسل قبلی این گوشی که وارد ایران شد Redmi A2 Plus بود که قابلیتهایی کم و بیش شبیه به همین گوشی داشت. قیمت این مدل تو حالت پایه ۳ و نیم میلیونه (اسفند ۱۴۰۲) و انتظار میره که مدل جدید هم کمی بیشتر ولی تو همین مایهها باشه. برای همین این گوشی بیشتر به درد افراد مسن میخوره که استفاده ویژهای از گوشی ندارن و نمایشگر خوب و باتری قوی کارشون رو راه میندازه.
دیدگاه خود را بنویسید